Ons all in horeca-concept beschikt over een Staminée, een Brasserie & een private dining room en een kleine en grotere feestzaal.
Spring binnen voor een gezellige aperitief in onze toegankelijke Staminée of geniet hier ook van enkele bites of kleinere gerechten. Liever een uitgebreide lunch of diner? Dat kan in onze Brasserie.
Reeds in 1666 was er al sprake van de herberg “Grote Fortuin”. Deze afspanning diende om paarden en begeleiders die in de voorbije eeuwen reisden van Antwerpen naar Mechelen en Brussel te laten rusten, eten en drinken.
Later veranderde de naam van het gebouw naar “Afspanning de Fortuin”. Deze zaak was in de jaren 1960 erg vertrouwd in het dorpsbeeld als “In de Fortuin”, een klassiek buurtcafé met bistro en feestzaal.
In nauwe samenwerking met Alken Maes ontstond het huidige “Fortuin”.
Fortuin te Kontich is een all in horecaconcept met Staminée, Brasserie, private dining room, kleinere en grotere feestzaal.
Spring binnen voor een gezellige aperitief in onze toegankelijke Staminée of geniet hier ook van enkele bites of gerechten.
Liever een uitgebreide lunch of diner? Dat kan in onze Brasserie onder leiding van Chef Stijn Rotthier.
Feestelijk Ontbijt & Diner
Open
Zie onze ontbijtformule
of kerst-en nieuwjaarsmenu
Sluitingsdagen
23, 24, 30 & 31 december 2024
/ pp
Van 9:00 tot 13:00
Plaatsen beperkt!
Binnenkomen tot 10:30
Maak uw reservatie telefonisch of via onze website.
Van 9:00 tot 13:00
binnenkomen kan tot 10:30 mits reservatie
Ravioli van Noordzeekrab
prei en jus van rivierkreeft
Of
Pot-au-feu van kippenoester
jus van geroosterde kip en dragon
Brandade van skrei
zacht ei en beurre blanc met groene kruiden
Of
Kalfsrib-eye “Stroganoff”
cevenne-ui en millefeuille van aardappel
Tartelette van jonge rabarber
citrus en yoghurtsorbet
Prijs