VOOR BIJ HET APERITIEF
-
Brioche Bouillie 2 stuks € 16,50
frisse bereiding van short rib op een lauwe brioche
-
Zeeuwse Creuse (vanaf 3 stuks) € 4,75 / st
met sjalot vinaigrette
-
Zeeuwse Creuse (vanaf 2 stuks) € 7,50 / st
met granité van ricard en sinaasappel
-
Goujonettes van kabeljauw € 12,50
met verse tartaarsaus
-
Artisjok op z’n geheel € 17,00
met mierikswortel vinaigrette
-
Pan con tomate (2stuks) € 14,00
met gerookte sardines
-
Bordje Ibericoham (80 gr.) € 14,00
-
Bordje Txogitxu cecina de buey (80 gr.) € 15,50
gerijpt runderrookvlees uit het Baskenland
VOORGERECHTEN
-
Carpaccio van gerijpte entrecôte € 22,75
met hazelnoten uit Piëmonte en Parmezaanse kaas
-
Garnaalkroket huisgemaakt € 14,00 / € 23,00
gefrituurde peterselie en citroen (1 of 2 stuks)
-
Gemarineerde zalm “fait maison” € 26,00
met kruidenblini’s, crème d’Isigny en kruidenslaatje
-
Gegrilde kingkrab (180 gram) € 48,00
met citroenthymboter
-
Toast kalfszwezerik € 28,00
sauce gribiche, groene asperges, kruidenslaatje
-
Zuurdesemtoast met maatjes € 21,50
met verse kaas, groene boontjes, radijs en cresson
-
Tomate crevettes € 28,50
met Zuid-Franse tomaten
-
Fris taartje met verse erwtjes (v) € 22,50
met mini komkommer, Barilotto kaas en een komkommergazpacho
-
Koningsgamba’s op de BBQ (2stuks) € 24,00
slaatje, kruidenboter
-
Zomerse nectarinesalade € 25,50
met prosciutto en burrata, groene pistache
KLASSIEKERS
-
Vol-au-vent € 28,50
van Mechelse koekoek met verse friet in ossewit en mayonaise
-
suppl. kalfszwezerik + € 10,00
-
Steak tartaar € 30,50
hangesneden van runderbavette, slahart en verse friet in ossewit
-
Zeetong “Meunière” € 48,75
verse friet in ossewit, slahart en jus van de pan
-
Bavette Wagyu “WX Rangers Valley” € 55,00
wagyu Bms 5+ met jus bordelaise, gepocheerd beenmerg en sjalot, verse friet in ossewit, witloof- of tomatensla
-
Zesrib “Black Agnus” +/-350 gr * € 42,50
béarnaise of pepersaus, geserveerd met verse friet in ossewit & witloof- of tomatensla
-
Filet pur "Rubia Gallega” au poivre 250 gr * € 48,50
truffeljus met cognac, verse friet in ossewit, witloof- of tomatensla en Roscoff ui
-
* supp. “Rossini”gebakken ganzenlever & jus Madeira € 12,00
BIJGERECHTEN
-
Verse friet in ossewit € 5,00
met huisgemaakte mayonaise
-
Witloofsalade € 4,50
-
Groene salade € 4,50
-
Tomatensalade € 6,00
-
Kaviaar Imperial Heritage "Connoisseurs" € 20,00 / € 60,00
10 / 30 gram
SPECIALITEIT VAN'T HUIS
Bent u allergisch of intolerant voor bepaalde levensmiddelen, meld het ons.
Wij willen u graag informeren over de mogelijke aanwezigheid van allergenen in onze producten en bereidingen.
De samenstelling van onze producten en bereidingen kan dagelijks wijzigen.
HERFST 2022
DESSERTS
-
Dame Blanche € 13,50
versgedraaid ijs met vanille uit Madagascar, warme chocoladesaus & vanilleroom
-
Assortiment Belgische kazen € 18,00
van het moment geselecteerd door kaasaffineurs Van Tricht
-
Café Glacé € 13,50
met geroosterde hazelnoot uit Piëmonte en Amarula
-
Flan Caramel € 11,00
lekker klassiek met tonkaboon en vanille
-
Coupe Scroppino € 13,00
met Gaugin Classic en citrussorbet
-
Choux praliné € 15,00
gevulde soes met gianduja-ijs, chocoladesaus, en gekarameliseerde hazelnoten
-
Moelleux au Chocolat € 17,00
boterkaramel van Moeder Babelutte, Madagascar vanille-ijs, 15 min bereidingstijd
-
Dessert Royal € 15,00
tartaar en sorbet van rabarber, parfait van amandel, advocaat en meringue Italienne
-
Flensje Mikado € 12,00
gevulde pannenkoek met banketbakkersroom, vanille-ijs en chocoladesaus
ZOMER 2025
-
Forel “en papillote” € 30,50
met krieltjes, fijne groentjes en witte wijnsaus met groene kruiden
-
Piepkuiken op de BBQ € 34,50
dragonsaus, frietjes, cresson
-
Gegrilde kingkrab 300 gram € 74,00
met saffraanaioli, verse friet in ossewit en groen slaatje
-
Tomate crevettes 2 stuks €36,50
met frietjes, kropsla en verse mayonnaise
-
Pasta al pomodoro met burrata (v) € 28,50
met courgette en gevulde courgettebloem
-
Waterzooi van Noordzeevis € 31,50
kasteelaardappel en julienne van groentjes
-
Mosselen met frietjes € 34,00
à la marinière, met sjalot, witte wijn en groene kruiden
LUNCHMENU
tussen 12u & 15u tijdens weekdagen
Graag verwelkomen we u voor een aangename lunch in Fortuin. U heeft de keuze tussen een voor – en hoofdgerecht, hoofd- en nagerecht of alle 3.
Het lunchmenu wordt aan tafel toegelicht en wisselt wekelijks volgens marktaanbod.
-
Voor- en hoofdgerecht € 38,50
wekelijks wisselend voor- en hoofdgerecht
-
Hoofdgerecht € 28,00
wekelijks wisselend hoofdgerecht
-
Hoofd- en nagerecht € 36,00
wekelijks wisselend hoofd- en nagerecht
-
Voor-, hoofd- en nagerecht € 43,00
wekelijks wisselend voor-, hoofd- en nagerecht
VOOR DE BENGELS
tot 12 jaar
VOORGERECHTEN
-
Tomatensoep € 8,50
met veel balletjes
-
Garnaalkroket (1 stuk) Dagprijs
met gefrituurde peterselie en citroen
-
Kaaskroket Oud-Brugge (1 stuk) € 9,00
met gefrituurde peterselie en citroen
HOOFDGERECHTEN
-
Spaghetti “Bolognaise” € 13,00
-
Kipfilet met appelmoes € 15,00
-
Koninginnehapje € 14,00
-
Visje uit onze Noordzee € 16,00
worteltjes en puree
-
Filet mignon (150 gram) € 19,00
worteltjes, frietjes en vleesjus
DESSERTS
-
Dame Blanche kids € 9,50
warme chocoladesaus
** Vanaf 6 personen vragen wij u te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. **