BELEVING

Ons all in horeca-concept beschikt over een Staminée, een Brasserie & een private dining room en een kleine en grotere feestzaal.

Spring binnen voor een gezellige aperitief in onze toegankelijke Staminée of geniet hier ook van enkele bites of kleinere gerechten. Liever een uitgebreide lunch of diner? Dat kan in onze Brasserie.

Ontdek meer

GESCHIEDENIS

Reeds in 1666 was er al sprake van de herberg “Grote Fortuin”. Deze afspanning diende om paarden en begeleiders die in de voorbije eeuwen reisden van Antwerpen naar Mechelen en Brussel te laten rusten, eten en drinken.

Later veranderde de naam van het gebouw naar “Afspanning de Fortuin”. Deze zaak was in de jaren 1960 erg vertrouwd in het dorpsbeeld als “In de Fortuin”, een klassiek buurtcafé met bistro en feestzaal.

FORTUIN

In nauwe samenwerking met Alken Maes ontstond het huidige “Fortuin”.

Fortuin te Kontich is een all in horecaconcept met Staminée, Brasserie, private dining room, kleinere en grotere feestzaal.

Spring binnen voor een gezellige aperitief in onze toegankelijke Staminée of geniet hier ook van enkele bites of gerechten.

Liever een uitgebreide lunch of diner? Dat kan in onze Brasserie onder leiding van Chef Stijn Rotthier.

Ontdek meer

Feestelijk

Paasmenu Fortuin

Zondag 20 & Maandag 21 april

Maak uw reservatie telefonisch of  via onze website.

Asperges à la flamande
of
Tartaar van zeebaars
zure roomdressing,
peulvruchtensalade en lamsoor

Ravioli van kingkrab
ratatouille en schaaldierenjus*

Texels lam, filet en schouder
met millefeuille van aardappel, witte asperge en morieljes
of
Pladijs Dugléré met grijze garnaal
compôte van tomaat, groene asperge en kasteelaardappel

Gariguette aardbei
parfait van amandel en verbenasorbet

Kaasbordje van Van Tricht**

Prijs
3-gangenmenu aan 69 euro
*4-gangenmenu aan 75 euro
**Kaas in plaats van dessert 6 euro supplement.
Kaas als extra gang 14 euro

Bepaalde dieetwensen of aanpassingen aan het menu zijn mogelijk
mits het op voorhand te melden.