FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Selecteer een vraag

Het is geen enkel probleem om uw viervoeter mee te nemen indien u dit aangeeft bij uw reservatie. Wij vragen u vriendelijk om uw hond dicht bij u te houden zodat andere gasten niet gestoord worden.

Fortuin is geheel mindervaliden en rolstoelgebruikers toegankelijk. Wij beschikken ook over een mindervaliden toilet en een lift.

Er is voldoende parking voorzien rondom Fortuin. Zo zijn er maar liefst 90 nieuwe parkeerplaatsen beschikbaar op 100 meter en daarnaast ook een extra grote parking.

Opgepast! Elke week gaat de Zaterdagmarkt door op het Gemeenteplein. Alle auto’s die nog geparkeerd staan op het plein op zaterdagmorgen voor 04u zullen getakeld worden door de gemeentediensten.

Ja, net naast ons buitenterras in het gemeentepark is er een gloednieuwe speeltuin geplaatst waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Ook vindt u bij onze Brasserie-pagina een kindermenu.

U kunt eenvoudig online reserveren voor een lunch of diner in onze Brasserie. Voor onze Staminée werken wij met een walk-in formule en nemen wij geen reservaties aan.

Ja, Fortuin beschikt over een ruim en zonnig terras waar u zowel van een maaltijd als een drankje kan genieten. Opgelet, het terras is enkel geopend bij zonnig weer.

NIEUW

ZONDAGS ONTBIJT

Elke eerste zondag v/d maand

Uitgebreid ontbijtbuffet (incl. koffie & thee)